måndag, maj 21, 2012

Försommarfunderingar

Värst vad tiden går undan just nu. Snart är vi redan inne på juni månad, allt står i blom och försommarvärmen är inpå oss. Det är en härlig tid, och det gäller att njuta av den så mycket som möjligt innan den övergår till sommarens mer skoningslösa hetta. De långhelger som varit har givetvis hjälpt till med detta, så det tackar man för.

Lite statusuppdateringar:

- Jobbar just nu fortfarande på högskolan, och det är högst angenämt.

- Spelar just nu Kingdoms of Amalur: Reckoning (XBox 360). Väldigt roligt hittills, och är efter över 35 timmar genom typ en tredjedel av spelet. Mycket spel för pengarna! Jag varvar f ö det spelet med lite nostalgitrippande i form av Might & Magic VII, som jag inhandlat från GOG. Lite Cthulhu Saves the World blir det också då och då.

- På rollspelsfronten just nu är det mest Ironclaw som gäller. Där finnes både ett innovativt spelsystem och en gedigen världsbeskrivning att leka med när man skriver äventyr. Ser också fram till kommande Book of Jade som nyligen nådde sin Kickstarter-mål.

- Hemma är det mesta frid och fröjd. Lille Bentley är snart två år gammal och är fortfarande hur go' som helst.- På lördag är det dags för Eurovision igen. Frugan har en utförlig rapportering inför spektaklet. Personliga favoriter även för mig är Island och Finland.

Och nu, utan någon särskild anledning, en Nightwish/Muse Mashup. Enjoy.

Inga kommentarer: