fredag, juni 26, 2009

Good News and Bad News

Dåliga nyheter: Det svenska rättssystemet håller på att bli genomruttet. Varför kan inte bara bok- och skivförlagen köpa upp våra domstolar officiellt så vi åtminstone slipper låtsas att det är en fungerande rättsstat?

Goda nyheter: Kristdemokraterna vill avskaffa TV-licensen. Kanske det finns hopp om att slippa Radiotjänstens maffiametoder för att driva in pengar för att försörja kanaler som allt färre bryr sig om.

Tråkiga nyheter: Michael Jackson är död. En musikera har gått i graven. Till chock för det mesta av världen, dessutom. Favoritlåten för min del har nog alltid varit Beat It.

Goda nyheter om dåliga nyhter: Det verkar som om branden som härjat i närheten nu är under kontroll. Vi får bara hoppas att det förblir så, och att inga nya blossar upp någonstans.

1 kommentar:

Bearwalk sa...

Vad bra, då vill alla allianspartier utom Centern avskaffa tv-licensen. (Vi får väl se hur det går med motionerna till nästa (C)-stämma.)

Tänk om det vore så enkelt att det räckte att alla allianspartier är ense, för att regeringen skulle kunna behaga att göra det till sin egen politik och verkställa beslutet!