torsdag, februari 04, 2010

Braaiiiins...

Vad är detta? Reser sig de döda från graven? Nej, jag är inte riktigt död än. Jag fyller visserligen 30 om 3 veckor, men än finns det liv i den gamle gubben. :)

Jag har inte haft så mycket tid eller ork att blogga på sistone, dels för att jag har nåt praktikaktigt tjofräs under dagarna, men mest på grund av helvetesspelet Dragon Age: Origins som slukar det mesta av min fritid. Det visade sig mycket riktigt vara ett utomordentligt spel, och är beroendeframkallande som få. Till och med fästmön är hopplöst beroende av det, och vi får helt enkelt turas om med speldatorn.

Jag är långtifrån färdig med det, så en riktig recension får vänta. Ville bara få upp en lägesrapport på bloggen innan den rostar.

2 kommentarer:

Håkan Bexbrn sa...

Jasså du ska fylla trettio och komma in i medelåldern vilket enkelt uttryckt är en lång uppförsbacke mot ålderdomens tillbakagång till barndomens omyndighet och lekar då streber och stress har slutat nagga i kanterna. För sista gången i mitt liv är jag dubbelt så gammal som du. Detta ger mig en viss tröst såtillvida att jag i princip blir yngre än du för varje år som går fr.o.m. feb -10.Ta vare på de kommande 30 åren för det är "ditt liv", tro mig.Grattis, Farsan

Brorsan sa...

Kul att du har blivit "frälst" av Dragon Age. Bättre spel får man leta efter! Kan tipsa om Mass Effect 2 om du nu någonsin lyckas avsluta DAO.