måndag, augusti 04, 2008

Mer lysande prioriteringar

Allas vår hjälte Camilla Lindberg har nu hamnat i "blåsväder". Anledningen? Hon gjorde visst ett uttalande som antydde att hon tyckte att muslimer var tjuvar. Grejen är bara att det hon sa var i en polisrapport efter att ha blivit bestulen på sin plånbok. Hon sade där, halvt på skämt, att en muslim stulit hennes plånbok eftersom hon var judinna.

Reaktionerna kom givetvis snabbt. Vilken hemsk sak att säga! Strunta i att kvinnan blev bestulen och sedan utpressad för att få tillbaka plåboksjäveln. Det är VI som är offren!

Det vore verkligen härligt om vissa företrädare för minoritetsgrupper kunde sluta bete sig som om hela världen var emot dem varenda gång något som ens kan antydas skymfa dem sägs. Resultatet av dylika utspel gör bara att folk - på riktigt - faktiskt börjar få negativ opinion mot dem. Det om något borde göra muslimer (dvs den rationella tänkande delen som jag är ganska säker är i majoritet) upprörda.

1 kommentar:

Bearwalk sa...

Till Imamens försvar så lär han knappast ha fått se ens den tveksamma polisrapporten innan han ombeddes uttala sig. Gissningsvis så ringde bara reportern upp honom och sa "Du, Camilla Lindberg har sagt att si och så, vad säger du om det?"

Ständigt denna slaskjournalistik. De skapar ett ytligt politikerförakt som skymmer de politiska handlingar som verkligen är värda vårt förakt.