fredag, oktober 24, 2008

Slöflum

Den här veckan har det inte hänt mycket här på bloggen. Det får jag försöka kompensera lite med lite tramsnyheter från våra kära medier.

Jörg Haiders hemliga liv
En högerextremist som lever ett hemligt dubbelliv med homosexuella beteenden? DET HAR ALDRIG HÄNT FÖRR!

Bli av med onödiga minnen
Gjort bort dig på festen? Önskar du att du kunde göra dig av med dem där pinsamma minnena? Nu kan du det! Om du är råtta, i alla fall. Konspirationsparanoiker över hela världen har plötsligt fått ännu en sak att oroa sig för inför framtiden. Fast det kanske snart går att få dem att glömma att de var paranoida?

En kopp kaffe = fred på jorden
Kanske inte. Men tydligen blir man mer välvillig om man håller en varm kopp i handen. Coffee... is there anything it can't do? (Jag vet att det fungerar precis lika bra med vad som helst som är varmt. Shut up.)

Nazistblommor!
Det verkar som om några hjärndöda individer i Aneby fått för sig att den lokala floran planerar en ny Förintelse, eller nåt. En symbol har ju inte mer betydelse än det folk lägger i det, och det inte precis som om hakkorset är en ovanligt förekommande figur. Men folk hittar ju alltid idiotiska saker att bli upprörda över när de inte verkar ha några riktiga problem...

Sålde sex för att betala studierna
Jo jo. Det är också ett sätt att slippa studielånen. Låter vettigt, tycker jag. Personligen har jag inga moraliska invändningar mot prostitution, utan tycker att det borde vara helt lagligt så att man faktiskt kan reglera och skydda dem som sysslar med det. Det blir lite fånigt när enda skillnaden mellan laglig och olaglig betald sex är en videokamera.

Det börjar för övrigt dra ihop sig till presidentvalet i USA. Äntligen, får man väl konstatera. Vem som än vinner blir det skönt när det är över.


(Från Pundit Kitchen)

3 kommentarer:

Anonym sa...

McCain: I'm gonna grab Obama's ass! ^_^
Palin: McCain's gonna grab Obama's ass! ^_^
Obama: McCain, stop grabbing my ass! >_<

...apropå något helt annat. ;)

Bearwalk sa...

"Bli av med onödiga minnen"? Du menar att man kan göra det UTAN en haitier??

Bex sa...

Forskarna kanske återupplivade den utrotade haitianska ätliga råttan...?