fredag, juni 13, 2008

Olycksflum

Idag är fredagen den trettonde! I sedvanlig ordning betyder detta... absolut ingenting. Men fredag är det i alla fall!

Bush bortglömd
Det verkar som om ingen orkar bry sig om presidentchimpansen längre, inte ens demonstranterna. Situationen är inte ovanlig för presidenter som ska avgå efter 2 mandatperioder, men i Bush's fall är det nog extra tydligt. Just nu verkar de flesta amerikaner köra på principen "ignore him until he goes away."

USA:s sämsta mamma?
En kvinna i New York har nu blivit stämplad som landets sämsta mamma eftersom hon lät sin nioåriga son åka på tunnelbanan ensam. Usch så hemskt! Hon borde ta lärdom av alla alkoholiserade/nerknarkade mammor som regelbundet misshandlar sina barn, eftersom de uppenbarligen är duktigare...

Harry Potter bok 8! OMG!
Eller nja. Det är mer en novell. Det är ännu mer en samling hastigt nedskrivna meningar som vagt berör Harry Potter serien. I vilket fall fanns det folk som gav löjligt mycket pengar för det, eftersom det ju skrevs av den moderna litturaturens ärkegudinna. Vi vanliga dödliga kan läsa den helt gratis.

Gravida manliga sjödrakar
Där är en rubrik man inte ser ofta! Undrar hur många radikalfeminister det finns som funderar på hur något sånt kan överföras till människor.

Inga kommentarer: