fredag, november 28, 2008

Thanksgivingflum

Som lite extra tacksägelse tänkte jag att det kunde vara lämpligt att kommentera några av dem kalkoner jag sett på sistone som kanske behöver lite mer stuffing.

Förstaklassavsugningar
Ryanairs nya interna slogan för att beskriva sina förstaklassresor verkar visst vara "Beds and Blowjobs". Det ska dock bara vara ett sätt att belysa vilken hög standard det är. (Aww!) Det är nog ändå tur det, annars hade nog "servicekänsla" fått en helt ny innebörd för deras anställda.

Skitkonstruktion
Som om SJs rykte inte låg tillräckligt djupt ner i toastolen får man nu veta att deras dassar visst drivs av samma kompressor som deras bromsar. Detta innebär att om det spolas mycket finns det inte nog med kraft över och nödbromsarna slår till. Tjusigt! Om inget annat har man nu fått lära sig ännu en metod att sabotera SJs tåg, om man nu tyckte att de inte klarade det tillräckligt bra själva.

Muslimer fördärvas av yoga
Malaysias Islamiska styre har nu kommit fram till att deras muslimer minsann inte ska syssla med sånt där yoga, eftersom det visst är dåligt för deras tro. Jag är alltid lika fascinerad över att nästan alla storreligioner enligt deras fundamentalister är så extremt bräckliga och verkar gå sönder för varje liten småsak. Apropå det...

Gud hatar fortfarande Sverige
USAs ärkekuku Fred Phelps var visst och ärade vårt land med sitt vansinne igen. Enligt honom ska alla vi svenskar brinna i helvetet eftersom vi inte är duktiga kristna som stenar våra homosexuella, eller nåt. Och förresten så är Barack Obama Antikrist. Egentligen är det i princip ingen som bryr som om Phelps åsikter, fast underhållningsvärde har han ju.

Lärare = Dum i huvudet
Not really. Men enligt en ny undersökning har dagens lärare lägre IQ än tidigare. Tro fan det. De högbegåvade vill väl inte utbilda sig till lärare med tanke på vilket status yrket har i dagens Sverige. Fast de är ju ändå "behöriga" så de måste väl vara okej? (Personligen skulle jag kunna tänka mig bli lärare, om det inte var för just lärarutbildningen. Jag har ingen som helst respekt för pedagogikundervisning och tvivlar starkt på att det gör folk till bättre lärare.)

"Djurvänner" massmördar höns
Några djurrättsaktivister i Finland vandaliserade en hönsfarm och lyckades slå sönder ventilationen. Detta ledde givetvis till att de 5000 höns där kvävdes ihjäl. Skickligt! Det blir många McNuggets det!

Glöm nu inte att ha ett trevligt första Advent på söndag. (Annars jävlar...!)

1 kommentar:

Anonym sa...

Befria genom att döda! Så självklart. Konstigt att inte alla förstår det?
Nu ska jag slå ihjäl grannens katt. Den är instängd hela dagarna istället för att gå fri och känna vindens fläckt i pälsen...