torsdag, maj 22, 2008

Déja vu x 2

Hmm... det verkar som om Ukrainas bidrag lånat en del från Perellis scenshow. Detta har gjort den svenska delegationen orolig. Varför det, kan man fråga sig? Är Perellis låt så lättförglömlig att scenshowen är det enda de har kvar? Apropå det passar den Ukrainska Ani Lorak på att nämna att "Man har hört den sortens låt förut." Var har jag hört det förr...?

Vi får se hur det går ikväll. Med lite tur innehåller den här semin åtminstone några bra låtar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eller tvärtom!!!!


Båda ska ut!!!!!

porrdivor (ukraisk) och transor (Svensk) hör inte i melodifestivalen

Anonym sa...

Nej! Ani Lorak har självklart härmat Charlotte eftersom hon inte hade en sån klänning när hon tävlade i Ukraina. Men båda är jättebra fast Charlotte är snäppet bättre!

tobias sa...

Vad vore Eurovision utan porrdivor och transor? Det skulle nog vara som Bingolotto, eller som kristdemokraternas årliga sammankomst.

Ani Lorak behöver inte härma Perelli. Låten är bättre och hon har bättre energi på scenen. Dessutom är hon så mycket snyggare.

Var det inte Charlotte som ändrade scenshowen senast. Tror nog att det är Transalot som härmar...

Dessutom så är det löjligt att tro att det bara hänger på scenshowen som om det är så otroligt orginellt att ha en tjej som dansar med fyra killar, och börjar ensam på scenen. Det har hänt i många nummer i Eurovision förut. Carola har gjort det 2006, Nederländerna 2000. Kanske är antalet dansare olika. Men inte fan är det orginellt...